Aukce, výběrová řízení, dražby zboží již na Merkandi!


Naše mezinárodní obchodní platforma Merkandi působí na mezinárodním trhu již více než 10 let. Neustále se vyvíjíme a chceme, aby naši klienti byli s našimi službami plně spokojeni. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli vytvořit novou funkci – Merkandi Auctions.

Na platformě auctions.merkandi.com najdete aukce zboží, strojů a automobilů z bankrotu, likvidace společností, nadprodukci, vrátek od klientů z leasingových společností, bank, maloobchodních řetězců, výrobců, soudních exekutorů, celních úřadů, daňových úřadů, soudů, policejních skladů.

Pokud hledáte zboží za výhodnou cenu z určité kategorii nebo obchodujete s akčním  zbožím za zlevněné ceny, online aukce jsou skvělým řešením. V Merkandi Auctions najdete aukce pro každou kategorii produktů.

Merkandi Auctions je k dispozici v 8 jazycích. Máte přístup ke všem nabídkám po registraci, která je zdarma a na dobu neurčitou. Účty ověřujeme na základě  DIČ a telefonního čísla.

Všechny aukce probíhají online a adresa skladu je uvedena u každé aukci, viditelné pro registrované a ověřené uživatele Merkandi Auctions. Působíme ve 150 různých zemích. 

Aby zůstat kvalifikovaným kupujícím na Merkandi Auctions, před podáním nabídky Merkandi vyžaduje, aby všichni kupující zaplatili zálohu, a tímto se mohli stat účastníky dražby. Pokud nevyhrajete položku v aukci, zůstanou peníze ze zálohy v depozitu Merkandi tak dlouho, dokud si kupující bude chtit ponechat aukční práva. Kupující může Merkandi kdykoli požádat prostřednictvím e-mailu o vrácení peněz.

V Merkandi Auctions najdete dva typy položek „neověřená položka“ a „položka ověřená společností Merkandi Auctions“. Což znamená, že položka je prošla kontrolou, a Merkandi zboží osobně prohlédlo. Během výkonu kontroly se ověřuje mimo jiné nákupní doklady, původ dražené položky, tvoří se fotodokumentace a video dokumentaci.To vše pro Vaše pohodlí.

Přesvědčte se sami.

http://auctions.merkandi.com/