Hledáte možností prodeje svých výrobků? Zhaníte velkoobchodní dodavatele zboží za výhodné ceny? Naštěstí je Merkandi!


Logo Merkandi

Co jsme zač?

Společnost Merkandi je webová platforma B2B, tedy Business To Business, která sdružuje tisíce velkoobchodníků, distributorů, dovozců, vývozců zboží a zájemců o navázání spolupráce, z celé Evropy a také světa. Naše mezinárodní platforma se specializuje v oblastí velkoobchodu zbožím z konkurzních řízení a exekucí, zboží se zlikvidovaných prodejen, vrátek od zákazníků, nadnormativních skladových zásob, zásob z ukončené výroby, celých velkoobchodních skladů, a dalších. Teď už nemusíte řešit odprodej nebo odkup nadbytečných skladových zásob nebo neprodejného zboží. To všechno můžete inzerovat na Merkandi a to skutečně v mnoha obchodních oblastech; textilu, potravinářství, kosmetice, elektronice, spotřebním zboží, ale i strojírenství, stavebnictví čí průmyslu a dalších odvětví.

Ale jak vlastně Merkandi funguje?

Fungujeme na principu databází firem, velkoobchodů, firem, podnikatelů, kteří chtějí prostřednictvím naších stránek prodávat – tedy inzerovat a propagovat své velkoobchodní nabídky. Každý, kdo chce prodávat na Merkandi, se musí podrobit kontrole prováděné našimi pracovníky. Proto pro spuštění funkcí prodeje vyžadujeme kopií firemních dokladů (OR, ŽL). Funkce prodeje je spuštěna ihned po úspěšně provedené kontrole. Pote uživatele už může vkládat své nabídky na stránky Merkandi. Tato možnost platí pro všechny dostupné jazykové verze, to znamená, že i když máte účet na české jazykové verzí, svoji nabídky můžete přeložit a inzerovat na všech dostupných jazykových verzích Merkandi. Počet nabídek je neomezený a navíc na výběr je několik možnosti propagace či zvýraznění nabídky. Zboží inzerované na Merkandi se provdává téměř okamžitě.

Hledáte nové dodavatele zboží?

Platforma pak je také určena kupujícím. Zde majitele obchodů, e-shopů, podnikatele a další zájemci, seženou zajímavé velkoobchodní nabídky za opravdu výhodné ceny. Předností platformy Merkandi totiž je mimo jiné specificky charakter zboží, díky čemuž se zde často vyskytují nabídky za ceny až do 20% tržní hodnoty. Kromě skvělých příležitostí, kupující mohou zároveň získat obchodní kontakty a dodavatele pro dlouhodobou spolupráci. Každý den zde jsou nové nabídky z různých obchodních oblastí a skupin zboží od tisíců prověřených velkoobchodů. Nakupovat na Merkandi můžou však jen registrovaní uživatele, ale díky registraci mají přístup ke kontaktním údajům prověřených velkoobchodů. Zájemci samí oslovují a kontaktují velkoobchody, které inzeruji na Merkandi. Uživatele mají také k dispozicí nejen nepřeberné množství zajímavých a výhodných nabídek v mnoha různých kategoriích, ale také přístup ke komentářům na téma velkoobchodů a k černé listině obchodníků, kteří podvedly své zákazníky.

Kde všude jsme?

Působíme na největších evropských trzích, umožňujeme rychle oslovení spotřebitelů a potencionálních zájemců o navázání stále spoluprací. Pomáháme efektivněji nakupovat a prodávat zboží za velmi atraktivní velkoobchodní ceny. Zkrátka, Merkandi oběma stranám poskytuje zázemí, nebere žádné provize od vložených nabídek nebo provedených obchodů. Vše máte podchycené na jednom místě a navíc máte možnost využívat podpory zákaznického servisu.