Nové telefonní číslo a možnost vybrat měnu


náhled na stránku registrace

Merkandi udělalo skvělé vylepšení – nyní při placení za přístup si můžete zvolit měnu.

Do té doby jsme pro Vás na přáni opravovali měnu ručně 🙂  Ne že by nám to vadilo, ale požadavků bylo tolik, že jsme se přece rozhodli přidat novou funkci. Na stránce registrace vpravo nahoře je takové kouzelné tlačítko, kde klikněte a rozbalíte seznam dostupných měn. Na výběr je: česká koruna, euro, švýcarský frank, britské penny, polský zlotý, americký dolar a turecká lira.

Pak stačí jedním kliknutím měnu zvolit a částka v vybrané měně se automatický přenese na fakturu.

Aktuální kurzy měn najdete zde.

 

Kromě toho došlo ke změně čísla na zákaznicky servis. Ode dne 6 března 2017 máme nové telefonní číslo +420 228 886 996. Původní číslo +420 228 884 068 je, zároveň s novým, stále aktivní a bude se možné ještě do 24 března na ně dovolat.

Pří té příležitostí si dovolím něco připomenout 😀 Pokud i u Vás došlo k nějakým změnám, jako například číslo čí e-mail. Nebo více podstatným jako je kontaktní adresa čí sídlo, nepozapomeňte tyto údaje aktualizovat ve svém profilu na Merkandi. Aktualizaci uděláte opravdu rychlé a snadno. Po přihlášení do servisu v sekci „Můj účet“ přejdete do druhé záložky „Moje údaje“ a po zaškrtnutí checkboxu úpravy provede a uložíte změny. Je přeci velmi důležité aby se zákaznicí mohli s Vámi spojit a si Vás najít.

Kdo si neví rády, vždy se může obrátit na zákaznicky servis

Váše Merkandi