Přidali jsme další funkce a máme nový vzhled stránek.


šípky pro znázornění rychlostí změn

   Velkoobchodní webová platforma Merkandi je živy tvor, který se neustále vyvíjí. Kromě toho, že kvůli velkému zájmu vznikají další jazykové verze, také samotny servis prochází evoluci, která směřuje k vylepšování.

Tak například před par týdny jsme spustili nové stránky Merkandi. Nový vzhled je mnohem více přehledný a obsluha stánek by měla být uživatelský snadnější a víc intuitivní. Navíc na stránkách jsou i nové funkce.

Úschovná

Jedním s zajímavých ulehčení je úschovná. Co všechno můžete provádět z pozice úschovný? Tato funkce umožňuje ukládaní libovolného počtu nabídek, do kterých se pak budete chtít vrátit, porovnat mezí sebou jednotlivé výrobky, kvalitu zboží a také ceny. Pro zaregistrovávané a přihlášené uživatele je tady navíc možnost zaslat hromadnou poptávku. Je to velice praktické a ušetří Vám čas. Teď už nebudete muset rozesílat poptávky jednotlivým velkoobchodům – stačí že pošlete hromadnou zprávu pomoci jediného tlačítka.

Pro kupující / pro prodejce

Merkandi je věnováno zároveň kupujícím a také prodávajícím. Proto vzniklo jednoduché a stručné menu s rozdělením do těchto skupin, jejích popisem a přesměrovaní rovnou k registrací s volbou druhu účtuObě varianty byly přehledně popsané abyste si mohli přečíst co vlastně obnáší jednotlivé druhy účtů a proč vůbec jsou. Nejlepší je ale to, že i když se rozhodnete pro jeden se dvou balíků, vždy svou volbu můžete změnit. Decentní menu, ve kterém najdete tyto dvě volby, vždy se nachází nahoře, v levém horním rohu stránky, hned nad logem firmy. Skvělé ulehčení! 

Snadné vyhledávání

Kromě pokročilého vyhledávaní s možností filtrování výsledků podle kategorii, států a skupin zboží, základní vyhledávaní má skvělé vylepšení. V novém Merkandi jde jednoduše určit oblast vyhledávaní. Stačí před hledaným slovem v rozbalovacím menu zvolit výrobky nebo velkoobchody. Není to ovšem nutné, můžete také používat vyhledávače tak jak jste zvykli, tedy prostě napsat hledané slovo nebo frázi, dat enter nebo kliknout na lupu, a hotovo 🙂