Levné oblečení – velkoobchod a dovoz ze zahraničí


Oblečení na ramínkách v obchodě

Kategorie „oblečení“ je snad nejrozsáhlejší skupinou na Merkandi. Tuto kategorii tvoří deset dalších podkategorii. Jsou to mimo jiné pánské, dámské a dětské oděvy. Pak spodní prádlo, plavky čí sluneční brýle. Galanterie a módní doplňky, kabelky a další… Kromě toho výběru je možnost si výrobky filtrovat podle jejich kvality – skupiny zboží. Pojďme se podívat co je typického pro tyto skupiny.

Nové

Nepoužité, nepoškozené kusy oblečení. Zboží z výroby, velmi často v originálním balení. I když se jedná o výprodeje nebo likvidace jsou to věci z první ruky. Kolekce by měly obsahovat plné velikostí a štítky. Často na štítku je cenovka – takové zboží je ihned připravené k dalšímu prodeji. Dají se zde sehnat zajímavé příležitostí. Příkladem může být originální oblečení z Itálie nebo Turecka.

Outlet

Tato skupina také obsahuje nové zboží. Ale na rozdíl od předchozí skupiny se zde vyskytují například malé chybičky. At už to je utržený knoflík, natržený šev čí flíček, jsou to jen snadno odstranitelné vady na kráse. Kromě toho jsou to i výprodeje zbytkového zboží, mnohdy z předešlých sezón nebo ukončené výroby a neprodané velikostí. Stejně jako ve všech ostatních skupinách, narazíte na značkové zboží známých módních návrhářů a oblečení od výrobců méně známých nebo dokonce „no name“.

Second hand

Použité oblečení z takzvané druhé ruky. Asi nejlevnější nabídky oblečení. Původ zboží je různý, máme plno dodavatelů oblečení z Polska, není výjimkou second hand z Anglie. Pak pytle s oblečením z Německa. Najdete u nás i populární a často poptávané lisované balíky s oblečením.Na rozdíl od ostatních nabídek, kde jednotkou je kus, použité oblečení se prodává v kilogramech.

Výše zmíněné a také další skupiny zboží najdete i na našem webu. Navíc každé nabídka je přiřazená k některé skupině. Vždy u nabídky je možné nahlédnout do popisů.náhled na popis skupiny zboží