Oficiální blog velkoobchodní platformy Merkandi

Newsletter Merkandi – přihlásit se nebo ne?

Úkolem našeho newslettera je informovat naše uživatele (a také ty, kteří se doposud pro členství nerozhodli) o nových nabídkách přidaných velkoobchodníky. Přihlášení je dobrovolné, vyžadovaný je k tomu souhlas a kdykoliv je možné odhlášení z odběru novinek. Newsletter se zasílá mailem a zprava obsahuje seznam posledně přidaných nabídek, které odkazuji na stránky Merkandi.

Jak často mi bude newsletter chodit a jak bude vypadat?

Novinky jsou zasílané denně a vždy jsou ve zpravě e-mail zahrnuty nejpoutavější inzeráty z každé kategorie zboží. Každé položka obsahuje náhledovou fotku a krátký popis. Popisky jsou omezené na minimum z toho důvodu aby do zprávy se mělo šanci vejít co nejvíc nabídek. I přes to zprava je většinou zkrácena , to ale ničemu nebrání ji rozbalit. Jakmile klikněte na Zobrazit celou zprávu ta se Vám otevře v novém okně.

 

Jak se tedy přihlásit k odběru?

Přihlášení k odběru novinek newsletter je zdarma a jde jdi provézt velmi jednoduše. Stačí jít hlavní stránku anebo jakoukoliv podstránku www.merkandi.cz, přejít ke spodní částí stránky a do okýnka zadat svoji mailovou adresu. Na uvedenou adresu obdržíte odkaz potvrzující přihlášení. Teď už jen stačí na zaslaný odkaz kliknout a je to.

Už následující den po potvrzení odběru novinek na Merkandi, začnou Vám chodit zprávy s nabídkami. Jak už bylo řečeno, e-mail bude sestaven se zkrácených nabídek s cenami. Z pozice nabídek se snadno dostanete na webové stránky s daným inzerátem.

Změníte-li názor a nebudete už chtít využívat odběru novinek, můžete se kdykoliv odhlásit. Odhlašovací odkaz je obsažen v každé zpravě.

Máte přehled!

Přihlášení k odběru novinek je skvělý způsob, jak být vždy v obraze a mít přehled o aktuálních nabídkách velkoobchodů. S newsletterem můžete také ušetřit spoustu času, díky tomu, že rychle projdete nové inzeráty, aniž byste museli navštěvovat stránku. A jestli Vás některá položka zaujme – přejděte přímo k ní bez nutnosti všechno procházet a listovat v nabídkách.

 

Také nezapomeňte, že se můžete také přihlásit k odběru novinek i z jiné jazykové verze nebo verzí. Navíc nemusíte být členem Merkandi – přihlásit se může úplně každý.

Přihlaste již dnes ať nepropásněté žádnou příležitost!