Jak zvednout prodej svého zboží?


graf růstu prodeje

Co můžete udělat pro zvýšení prodeje…

Máte svůj obchod, eshop, prodejnu a hledáte nové možností prodeje zboží? Rádi byste rozšířili prodej třeba i na zahraniční trh? Nemáte přitom moc prostředků na drahou reklamní kampaň a budování značky?Nezoufejte, existuje i další možnost jak se ukázat na mezinárodním trhu, získat zajímavé obchodní kontakty a zvednout prodej. Dokonce navázat dlouhodobou spolupráci nebo se něco přiučit.

Jestli čtete tento článek, to znamená, že jste našli to správné místo. Merkandi je webová platforma, která vznikla pro potřeby mezinárodního trhu a zabývá se velkoobchodem. Tady se setkávají prodávající a kupující nejen z Evropy, ale z celého světa. Naše databáze se denně zvětšuje o nové velkoobchody a firmy, které shání zboží a také inzeruji svůj sortiment.

Přidejte se k nám

Aby stát se členem nemusíte být majitelem velké firmy. Na tom nesejde zda jste střední nebo mala firma nebo dokonce živnostník na volné noze. Podstatné je, že jste zapsaní v živnostenském rejstříku a máte platný IČ / DIČ (ten budeme potřebovat k ověření firmy). Pak už stačí registrace, což je otázka ani ne minuty. Poté zbývá jediné – úhrada částky za členství v podobě ročního předplatného. Jakmile registraci dokončíte otevřou se před Vámi nové možností.

Vytvoře si profil firmy

Nejdřív ze všeho je nejlepší si na Merkandi vytvořit profesionální profil Vaší firmy, který uvidí všichni zájemci. Do svého profilu si můžete doplnit všechny informace, logo a další fotky, firemní údaje, kontaktní údaje, kontaktní osoby, jazyky, měny, ve kterých respektujete platby, pak způsoby platby a dodaní, www stránky, geografické souřadnice a co Vás jen napadané. Ovládaní uživatelského panelu je velmi intuitivní tak každý by to měl hravě zvládnout a efekty budou určitě milé překvapivé.

Rozhoďte své sítě

Když už máte svůj profil doplněny rozhoďte sítě. Na Merkandi máte možnost inzerovat neomezený počet nabídek. Omezení se nevztahuje ani na počet nabídek, ani na jazykové verze. Samotné tvoření inzerátů také není složité, jde to celkem rychle a jestli máte svůj eshop tak určitě uvítáte možnost importu souborů CSV. K tomu najdete všechny potřebné instrukce a ukázkové soubory na našem webu. Stejně tak je v případě klasického vkládaní nabídek, je k tomu manuál, pravidla a pro ty kterým chybí inspirace máme i pomocný článek Jak udělat inzerát, který upoutá? Nemate-li čas pro vkládaní nabídek? Obraťte se na nás, rádi pomůžeme a s Vaším svolením můžeme dokonce nabídky vkládat za Vás.

Udržujte vztahy

A teď dejte pozor protože se Vám najednou začnou ozývat různí zájemci. A může se stát, že telefonátů a mailů bude více než čekáte. Je každopádně dobré všem odpovídat i když občas je to nadlidský výkon, to vždy se Vám takový přístup vyplatí. Dokonce jestli nějaký „otrava“ bude dokola jen klást otázky a bude opravdu trvat než si něco konečně objedná, to i tak stoji za to trpělivě reagovat všechny dotazy. Z takového otravy se může často vyklubat nejlepší zákazník, který Vám dá dobré reference. Tak myslete na to 😉 Vizitka Vaší firmy je velice důležitá, proto nezanedbávejte potencionální zájemce.

Nemáte u nás ještě účet a chcete prodávat? Zeptejte se našeho konzultanta na možnost prodeje!

Jsme tu pro Vás!